Atlantic Residence, cu Petre Nicolae printre acţionari, vrea să facă două blocuri cu 11 etaje pe strada Gheorghe Ionescu-Siseşti

874

Omul de afaceri Petre Nicolae, cu 10%, şi asociata sa Vasilica Paraschiv, cu 90%, vor să dezvolte, prin intermediul Atlantic Residence, potrivit termene.ro, un proiect rezidențial cu două blocuri de zece și 11 etaje, cu circa 100 de apartamente, unite de un parter, în zona străzii Gheorghe Ionescu Sisești.

Petre Nicolae, fost acționar la Oscar Downstream, mai dezvoltă în nordul Bucureștiului și proiectul Cloud 9 cu 820 de apartamente, alături de fiul său Alin Nicolae.

Oscar Downstream a mai investit în imobiliare şi este beneficiarul proiectului 21 Residence Politehnica, care se află în imediata apropiere a terenului fabricii de pâine. Dezvoltarea 21 Residence a fost asigurată de Petre Niculae, care a construit mai multe proiecte de apartamente în sector, precum 19th Residence şi 20th Residence.

Citește și: Scandalul poluării din București. Primarul Sectorului 6, precizări legate de scandalul poluării din București

De altfel, Petre Nicolae, care a dezvoltat peste 25 de proiecte rezidențiale în București, în special în Sectorul 6, intră în premieră pe piața birourilor și dezvoltă un imobil office cu opt etaje, de 44 metri înălțime, pe bulevardul Iuliu Maniu, în apropierea Cora Lujerului și a proiectului rezidențial, cu circa 1.500 de apartamente, 21 Residence Politehnica, dezvoltat de companiile aceluiași om de afaceri.

Investiția se face prin compania Rezident Suport, deținută în proporție de 90% de Petre Nicolae, iar la clădirea de birouri, dezvoltată pe un teren de 1.436, construcția a început în septembrie 2019 și va fi definitivată în a doua jumătate a anului viitor. Proiectul de birouri va avea, potrvit documentației aprobate 3.921 mp suprafață construită, iar spațiile verzi vor ocupa 30% din suprafață, adică 392 mp, dintre care 261 mp vor fi amenajati pe teren natural, iar 131 mp pe terase.