Buget 2020. Gabriel Mutu, mesaj pentru “specialiștii care vor să salveze România”: Vă aştept cu temele făcute

184

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a invitat consilierii locali ai Sectorului 6 la ”o discuție pregătitoare pentru cele două runde de dezbatere publică, privind bugetul local, anunțate deja pentru data de 23 ianuarie și data de 3 februarie, anul curent. Înainte de a comenta asupra acestui subiect, le reamintesc oamenilor de bună-credință că dezbaterile publice au devenit o practică obișnuită, de când am preluat mandatul de primar al Sectoului 6.

Acum, le recomand ‘specialiștilor’, care vor să salveze România, dar care s-au opus, în ultimii trei ani, tuturor proiectelor benefice sectorului, chiar și propriilor propuneri de investiții, să lectureze, din bun simț pentru funcția de ales local, toate documentele care stau la baza constituirii acestei propuneri de buget.

Dacă a plăti utilitățile la creșe, grădinițe, școli și licee, bursele elevilor, programul Școală după Școală, indemnizațiile persoanelor cu handicap, salariile asistenților sociali sau sumele necesare creșterii calității infrastructurii rutiere și a spațiilor verzi din sector reprezintă o abordare greșită, le solicit public acestor ‘fini cunoscători’ să vină cu o propunere concretă, coerentă și legală”, transmite Gabriel Mutu, edilul Sectorului 6.

Citește și: Cum se reînnoiesc contractele de parcare din București

“Tot oamenilor de bună credință le aduc la cunoștință că, de la preluarea mandatului, am crescut anual bugetul alocat cheltuielilor de dezvoltare și pentru investiții, ajungând astăzi la un procent de aproximativ 40% din bugetul local, iar dacă adăugăm și toate fondurile externe atrase, dedicate exclusiv investițiilor, procentul crește la aproximativ 50%.

În concluzie, mesaj pentru habarniștii de serviciu: Vă aștept cu temele făcute, cu mai puțină demagogie și cu mai puțini bani publici, încasați de la partid, în calitate de ‘specialiști’ și cu acest procent în minte: 50%!

Habarniștilor le urez lectură plăcută, iar oamenilor de bună credință le mulțumesc pentru încredere și le doresc o seară frumoasă!”, scrie Gabriel Mutu pe pagina sa de Facebook.