Gabriela Firea dă asigurări că circulația tramvaiului 41 va fi reluată până la 1 septembrie

173

Lucrările la pasajul care trece peste râul Dâmbovița și șoseaua Virtuții, în sectorul 6, vor fi încheiate până la sfârșitul anului, dă asigurări primarul general al Capitalei.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea spune că a vizitat șantierul și că proiectul este realizat în proporție de 90%.  De asemenea, circulația tramvaiului 41 va fi reluată până la 1 septembrie, dă asigurări primarul general al Capitalei.

Circulația tramvaielor 41 – o linie foarte aglomerată și extrem de importantă pentru locuitorii din Drumul Taberei, care nu dispun de o linie de metrou – a fost suspendată de la sfârșitul lunii iunie. Tramvaiele, care erau mereu pline cu pasageri, au fost înlocuite cu două linii navetă de autobuz, care aglomerează şi mai mult traficul, în ciuda faptului că e vacanță.

Citește și: Guvernul propune noi reguli de circulaţie prin care să interzică şoferilor să stea cu telefonul în mână

Nodul Virtuții face parte dintr-un proiect mai amplu, care vizează construirea unui drum expres care să lege Splaiul Independenţei de Autostrada A1. Prima etapă a vizat construirea pasajului peste râul Dâmboviţa şi Şoseaua Virtuţii, care să facă legătura între centrul Capitalei şi cartierele Militari şi Drumul Taberei. Urmează o altă secţiune care va ajunge la Centura Bucureştiului, şi un alt treilea segment, până în Autostrada Bucureşti-Piteşti.

#Ciurel #investitii #PMBPrima etapa a proiectului "Strapungere Ciurel – Nod Rutier Virtutii" se va incheia pana la…

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 8 august 2019