Gabriela Firea face un anunț MAJOR: când încep lucrările la Spitalul Metropolitan din Capitală

149

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în primăvara anului 2020 vor începe lucrările la Spitalul Metropolitan din Capitală. Firea a explicat că în această perioadă se pun la punct detaliile tehnice, iar la final spitalul va asigura un număr de 800-1000 de paturi.

”Spitalul Metropolitan prinde contur – Trustul de Clădiri Metropolitane tratează 2 soluții tehnice pentru acest obiectiv
Demersurile pentru viitorul spital metropolitan avansează rapid, după ce, în luna aprilie, Primăria Capitalei a alocat bugetul pentru primele etape ale acestui proiect, iar în luna mai a atribuit Trustului de Clădiri Metropolitane București contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate.

Mă bucur că ajungem la o nouă etapă cu acest proiect în care am crezut încă de la început, spitalul metropolitan, o investiție extrem de importantă pentru bucureșteni și nu numai. Trustul de Clădiri Metropolitane ne-a prezentat cele două soluții tehnice pe care le tratează și pe care le va propune municipalității.

Citește și: Victor Ponta, declarații ce pun pe jar șefia PSD-ului: „Doar doi primari din șase mai au șanse la un nou mandat: Băluță și Negoiță”

Acest lucru înseamnă că în această toamnă putem aduce în ședința Consiliului General pentru aprobare indicatorii tehnico-economici. Pasul imediat următor este să organizăm procedura pentru realizarea proiectului tehnic și apoi pentru execuția investiției. Ținta noastră este ca în primăvara anului următor să începem lucrările.

Spitalul metropolitan va răspunde tuturor cerințelor și exigențelor din domeniul sănătății. Investiția vizată de Primăria Capitalei presupune atât zona medicală, cât și un centru de excelență și funcții complementare, cum ar fi spații de cazare pentru însoțitori.
Soluțiile tehnice tratează un număr între 800-1000 de paturi.

Terenul aferent investiției se află în proprietatea Primăriei Capitalei si se afla in zona de Nord a Capitalei.”, a spus Gabriela Firea.

#SpitalMetropolitan#InvestitiiInSanatateSpitalul Metropolitan prinde contur – Trustul de Clădiri Metropolitane…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 23 iulie 2019