Începe marea asfaltare în cartierul Militari din sectorul 6, București

176

Apropierea alegerilor locale grăbește modernizarea orașelor. Începe marea asfaltare În cartierul Militari din sectorul 6, București. Se asfaltează străzile fără nume dintre blocuri în perimetrul Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Strada Orșova și Strada Dreptății.

O dată la 4 ani, în apropierea alegerilor, primăriile încearcă să câștige votul alegătorilor efectuând lucrări care ar fi trebuit efectuate de mult.

În așa numită zonă nouă din cartierul Militari delimitată de Bulevardul Uverturii și lacul Morii au fost construite o serie de blocuri chiar in perioada revoluției din 1989, unele dintre ele fiind terminate imediat după Revoluție.

Din păcate, toate drumurile fără nume dintre aceste blocuri nu au fost asfaltate niciodată fiind pavate cu blocuri de beton care de-a lungul a 30 de ani s-au erodat și au apărut adevărate cratere.

Citește și: Primăria Sectorului 6 vrea să ridice 4 blocuri de locuințe sociale în următorii doi ani

Culmea, în aceste zone, ADP sector 6 a închiriat locuri de parcare de reședință, accesul spre acestea fiind deplorabil.

De-a lungul anilor s-au făcut mai multe adrese la primărie dar nu s-a întâmplat nimic. Abia acum, urmare a unei noi adrese din această primăvară, Primăria sector 6 București a decis modernizarea acestor drumuri si incepe asfaltare in cartierul Militari în zona delimitată de perimetrul Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Strada Orșova și Strada Dreptății.

De modernizare se va ocupa firma SC Danube Total Grup SRL conform autorizației de construcție 175 din 16.06.2020. Lucrările au început pe 29 iunie 2020 și se vor finaliza pe 28.12.2020.