NICUŞOR DAN:”După alegeri vom sesiza instituţiile abilitate, în special pe chestiunea Constanda şi parcul Bordei”

206

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a declarat astăzi că, imediat după alegerile locale, instituţiile statului vor fi sesizate în cazul Constanda şi Parcul Bordei.

“Urmează o şedinţă de Consiliu General în care primarul PSD şi echipa PSD vor să dea ultimele tunuri din acest mandat. Vreau să avertizez şi primarul PSD, şi echipa PSD că lucrurile nu o să rămână aşa, că imediat după alegeri o să facem o cercetare a ce s-a întâmplat şi vom sesiza instituţiile abilitate în special pe chestiunea Constanda şi pe chestiunea Parcului Bordei”, a anunţat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă susţinută în faţa Primăriei Capitalei.

Citește și: Primarul Mutu de la Sectorul 6 vrea să dea aproape un milion de euro, bani publici, pentru un parc în Republica Moldova

El a atras atenţia şi asupra altor proiecte aflate pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, afirmând că prin PUZ sector 6 dispar zeci de hectare de spaţiu verde. Nicuşor Dan a susţinut că zona serelor din Prelungirea Ghencea devine spaţiu construibil.

Candidatul la Primăria Capitalei a mai susţinut că pe spaţiul verde de la Răzoare se prevede construirea de blocuri de 30 de etaje şi amplasarea parcărilor în afara ansamblurilor rezidenţiale.