O Fundație din Capitală a oferit vârstnicilor din Sectorul 6, sute de pachete care conțin măști, mănuși de protecție și Declarații pe propria răspundere

182

Mai mulți voluntari ai Fundației ”Din Suflet, pentru Suflet!” din Capitală, au oferit astăzi vârstnicilor din Sectorul 6, sute de pachete care conțin măști, mănuși de protecție și Declarații pe propria răspundere, a transmis președintele Fundației, Ștefan Florescu, pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și imagini video de la acțiune.

”Echipe formate din voluntari au oferit astăzi vârstnicilor din Sectorul 6 sute de pachete care conțin măști, mănuși de protecție și Declarații pe propria răspundere.

Cred cu siguranță că doar ajutând persoanele vârstnice, aceștia pot respecta cu strictețe regulile impuse de Ordonanța Militară, fiind in siguranță pe drumurile publice și scăpând totodată de stresul de a fi amendați de către polițiștii locali!

Citește și: Primarul Mutu îi cere ministrului Alexe să spună cine poluează Bucureştiul

Este impetuos necesar ca fiecare dintre noi care poate ajuta persoanele neajutorate și vulnerabile, să o facă cât mai rapid și necondiționat, pentru a-i proteja pe aceștia și a face imposibilă răspândirea cu noul virus COVID-19 in comunitatea locală!

Doamne ajută!”, a scris Florescu pe Facebook.