O stradă s-a surpat într-o intersecție din București. O mașină a căzut în groapa uriașă

192

Un crater s-a format marți pe strada Dezrobirii din București, la intersecția Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O mașină a fost „înghițită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii știrii intervin muncitorii de la Apa Nova.

ACTUALIZARE: Apa Nova ne-a transmis punctul lor de vedere cu privire la incidentul petrecut marți pe strada Dezrobirii din Capitală.

Comunicatul integral:

În data de 20.08.2019, ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.  Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o
suprafață inițială de 4 mp.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ – De când începe RIDICAREA mașinilor parcate neregulamentar în București

Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare. Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate.

În caz de necesitate echipele operaționale ale companiei vor acordă sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București pentru remedierea într-un timp cât mai scurt a avariei apărute.”

Potrivit martorilor de la fața locului, un autoturism ar fi fost înghițit de craterul format după surparea asfaltului. La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă.

Martori la acest incident au declarat, pentru Mediafax, că nimeni nu a fost rănit.

În prezent, la fața locului intervin muncitorii de la Apa Nova.