Șeful Gărzii de Mediu București apare pe Facebook la șpriț la bustul gol sau călare pe porcul de Crăciun

218

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Ionel-Viorel Glăman, apare pe contul personal de Facebook în ipostaze nepotrivite pentru un funcționar de rang înalt al statului. Astfel, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț, pe plajă în pielea goală ori călare pe porcul de Crăciun.

Comisariatul Municipiului București condus de Glăman este cunoscut pentru activitatea slabă pe care a deşfăşurat-o de-a lungul timpului în depistarea și sancționarea marilor poluatori.

Deși instituția pe care acesta o conduce are înregistrate nenumărate sesizări venite din partea cetațenilor care se plâng de depozitele ilegale de deşeuri şi moloz existente în apropierea locuinţelor lor, cei care aduc grave prejudicii mediului îşi văd liniştiţi de treabă.

Citește și: Primăria Sectorului 6 vrea să construiască parcări de peste 200 de milioane de lei

Au fost semnalate în repetate rânduri astfel de cazuri. Depozitele ilegale de gunoaie şi moloz din zona Giulești, Sectorul 6, de mărimea unor terenuri de fotbal sunt doar câteva dintre exemple.

Contactat pentru a explica de ce adoptă acest comportament public, Viorel Glăman a declarat că ”e pagina mea privată și fac ce vreau cu ea. Aceea nu e postarea mea. E o discuție căreia nu îi văd rostul”. Întrebat în mod repetat dacă acest comportament e unul potrivit pentru funcția pe care o ocupă, Glăman a mai spus: ”sunt pe dracu să mă ia înalt funcționar public, ce sunt io, Viorica Dăncilă?”