Servicii medicale accesibile, în Sectorul 6. Unde mergem când avem o problemă de sănătate?

502

Mulți optează pentru camera de gardă, fără a mai trece pe la medicul de familie sau medicul specialist. Acest obicei a dus la supraaglomerarea secţiilor de primire urgenţe și la nemulțumirea de a nu fi consultat în ordinea sosirii, știut fiind faptul că la UPU există un cod de așteptare, conform procedurii de triaj.

În mod corect un pacient ar trebui să apeleze mai întâi la medicul de familie apoi, pe bază de trimitere, să ajungă la medicul specialist şi, doar în cazul în care starea se agravează, la spital.

Citește și: CGMB a aprobat demararea procedurilor pentru amenajarea unui parc în Prelungirea Ghencea

Pornind de la ideea că „urgența este pentru urgențe” vă invităm să vă faceți o programare la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, unde veți descoperi o echipă medicală pregătită, gata să vă răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră referitoare la starea de sănătate, transmite Primăria Sector 6.

Totodată, oferim servicii medicale gratuite sau cu plată parțială în funcție de venituri și persoanelor care au o situaţie materială dificilă și domiciliază în Sectorul 6.

Stomatologie, Cardiologie, Oftalmologie, Medicină internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medical, Ginecologie, ORL, Chirurgie general, Psihiatrie, Pediatrie, Dermatologie, Endocrinologie, Laborator de analize, Psihologie clinică, Medicina muncii, Salină (gratuit pentru cetățenii din Sectorul 6) cu recomandare de la medicul specialist.