Situație delicată în Sectorul 6 al Capitalei

419

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță că instituția pe care o conduce este împrumutată până aproape de plafonul maxim.

Ciprian Ciucu îl acuză pe Facebook pe fostul primar PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, că a făcut împrumuturi mari, în scop electoral, pentru a finanța asfaltări de proastă calitate și pentru a cumpăra gazon la prețuri ridicate: ”Sectorul este împrumutat până aproape de plafonul maxim pentru lucrările electorale (și de proastă calitate) de anul trecut. Pentru că dorea să arate că face și el ceva, a împrumutat bani mulți, pe zeci de ani de zile, pe care i-a cheltuit o dată. El a plecat, gazonul scump a rămas, trebuie întreținut, iar noi am rămas cu datoriile”.

Citește și: Primarul Sectorului 6, nemulțumit de lipsa de comunicare a primarului general, Nicușor Dan

Ciprian Ciucu spune că se va concentra pe atragerea de fonduri europene. El precizează că între timp va elimina cheltuielile inutile, contractele fantomă, corupția și risipa: ”Voi întări zona de fonduri europene, tai și demufez permanent cheltuielile inutile, contractele fantomă și elimin corupția și risipa. Asta fac! (… ) Vom lua măsuri care ne vor scoate, pe moment, din zona noastră de confort. Unele vă vor afecta direct, altele mai mult, altele mai puțin. Dar toate vor fi în direcția de a ne responsabiliza, civiliza, respecta regulile, avea un spațiu public și servicii de calitate”.

Primarul mai declară că va anunța public modul în care sunt cheltuiți banii Sectorului 6.