Sprijin pentru vârstnicii din Sectorul 6. Gabriel Mutu: Sunaţi la acest număr de telefon

201

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, anunţă măsuri de sprijin pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, în contextul noilor restricţii anunţate de Klaus Iohannis.

Vă rog să popularizați acest număr de telefon, dedicat persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, din Sectorul 6: 021/9770. Aceasta este cea mai vulnerabilă categorie socială, în faţa ameninţării epidemiei cu virusul CoVid19 și nu trebuie să părăsească domiciliul în această perioadă.

Citește și: Decizie radicală a Primăriei Sector 6, în contextul pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu parcurile, locurile de joacă şi cele de odihnă

Seniorii care nu beneficiază de spijinul familiei sau al cercului de prieteni, primesc din partea administrației publice locale asistenţă dedicată şi adaptată nevoilor individuale.

Îi rog pe toţi ceilalţi membri ai comunităţii să reducă la minim contactele cu vârstnicii, să le ofere sprijin respectând distanţa, dezinfectând în prealabil spaţiile de locuit comune, pachetele de alimente şi orice alt tip de suport material pe care îl oferă”, transmite Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.”